Vergadering Overlegorgaan is digitaal!

De eerstvolgende vergadering van het Overlegorgaan is op donderdag 25 november. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen vindt deze vergadering online plaats en begint om 19.30 uur. Tijdens de vergadering van het Overlegorgaan zal Klaas Sieste Spoelstra (Nij-Sicht) ingaan op de uitvoering van Nationaal Park Nieuwe Stijl en houdt Arjen Bosch een presentatie over de plannen van het Werelderfgoedcentrum Lauwersoog. We nodigen je van harte uit om mee te kijken en te luisteren.

 

Wil je meekijken? Meld je dan aan bij de secretaris van het Nationaal Park, de heer Theun Miedema. Je krijgt dan een link toegestuurd waarmee je toegang hebt tot de onlinebijeenkomst. Tijdens de vergadering kun je via de chat ook vragen stellen.

Agenda en vergaderstukken

Bij vragen over de vergaderstukken kun je terecht bij de eilander vertegenwoordiging van het Overlegorgaan. Dit zijn de heer M. Fennis (Natuur- en Vogelwacht), mevrouw N. Broekstra (SOV), de heer M. Hagen (Vereniging Boerenbelang Schiermonnikoog), mevrouw I. van Gent (gemeente Schiermonnikoog) en mevrouw F. Venselaar (co-secretaris Nationaal Park / gemeente Schiermonnikoog).