Uitzending Wij&Wadvogels terugkijken

Op woensdag 10 november vond vanuit De Stag op Schiermonnikoog een live-uitzending plaats waarin de eerste schetsen van het project Wij&Wadvogels werden gepresenteerd. Na de uitzending in mei, de excursies op het eiland in juli en een bijeenkomst met gidsen en vrijwilligers heeft alle inbreng voor Wij&Wadvogels een plek gekregen. De gedeelde ideeën en ervaringen zijn door de specialisten van bureau Eelerwoude verwerkt tot een goed plan voor het beter beschermen van broedende en overtijende vogels, meer broedgelegenheid voor wadvogels en een verantwoorde manier om de beleefbaarheid van deze gebieden te vergroten.

Tijdens de live-uitzending is het plan gepresenteerd, is toegelicht hoe de inbreng een plek heeft gekregen en kijken we met elkaar vooruit. Wat is de planning van de realisatie? 

 

Heb je de uitzending gemist? Kijk deze dan hier terug! 

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rond Wij&Wadvogels op Schiermonnikoog? Stuur een e-mail met je naam en e-mailadres naar Cynthia Borras. Je gegevens worden alleen gebruikt om je te informeren over Wij&Wadvogels.