Uitzending Wij&Wadvogels gemist? Kijk nu terug!

De afgelopen jaren zijn de Westerplas en het wad tussen de veerdam en de jachthaven sterk veranderd. Om de mooie Schiermonnikoogse natuur te behouden voor de toekomst hebben deze gebieden aandacht nodig. Wat zien we daar gebeuren en welke invloed heeft dat op de vogels? Hoe behouden we de mooie Schiermonnikoogse natuur voor de toekomst? En hoe kunnen eilanders en bezoekers op die plekken op een verantwoorde manier genieten van de vogels?

Wij&Wadvogels Schiermonnikoog

Meer broed- en rustplekken voor wadvogels en verantwoorde voorzieningen om de vogels te bekijken. Dat willen we met het project Wij&Wadvogels op Schiermonnikoog realiseren. Tijdens een live-uitzending op maandag 10 mei vertelden boswachters van Natuurmonumenten, de wethouder en beleidsadviseur van de gemeente Schiermonnikoog en de projectleider over het doel van Wij&Wadvogels op Schiermonnikoog, de ontwikkelingen rond de Westerplas en het wad bij de jachthaven. Ook werd ingegaan op de verschillende manieren waarop belangstellenden kunnen meedenken. 

Heb je de uitzending gemist? Kijk deze dan hier terug! 

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rond Wij&Wadvogels op Schiermonnikoog? Stuur een e-mail met je naam en e-mailadres naar Cynthia Borras. Je gegevens worden alleen gebruikt om je te informeren over Wij&Wadvogels.