Presentatie plannen Wij&Wadvogels op 10 november

Na de live-uitzending in mei, de excursies op het eiland en een bijeenkomst met gidsen en vrijwilligers heeft alle inbreng voor Wij&Wadvogels een plek gekregen. De gedeelde ideeën en ervaringen zijn door de specialisten van bureau Eelerwoude verwerkt tot een goed plan voor het beter beschermen van broedende en overtijende vogels, meer broedgelegenheid voor wadvogels en een verantwoorde manier om de beleefbaarheid van deze gebieden te vergroten.

 

Op woensdag 10 november van 20.00 tot 21.30 (inloop vanaf 19.30) wordt dit plan in De Stag gepresenteerd. Ook wordt toegelicht hoe de inbreng een plek heeft gekregen en kijken we met elkaar vooruit. Wat is de planning van de realisatie? Omdat het om een concept gaat, horen we graag of er nog dingen over het hoofd zijn gezien.

Aanmelden

Aanmelden? Stuur een e-mail met naam, e-mailadres en het aantal personen naar g.hoekstra@noordtij.nl. Vergeet je test-, herstel- of vaccinatiebewijs niet mee te nemen (CoronaCheck-app of uitgeprint).

Kun je er niet bij zijn? Je kunt de presentatie, op dezelfde dag en tijd, volgen via Schiermonnikoog TV of  YouTube via deze link. Je kunt tijdens de uitzending ook vragen stellen. Hoe je dat kunt doen, verschijnt vanzelf in beeld.

 

Wil je ook nog wat kwijt over de plannen? Schrijf je dan vóór 15 november in voor het online platform Schitterend Schiermonnikoog en word lid van het panel.

Wil je de uitzending later terugkijken? Na 10 november vind je hier een link naar de uitzending.