Vrijwilligerscollectief zoekt gids

Lijkt het je leuk om ontdekkingstochten over Schiermonnikoog te leiden? En neem je gratis vakantie op de koop toe? Het VrijwilligersCollectief van het eiland zoekt een nieuwe, enthousiaste gids voor de zomer.

Het VrijwilligersCollectief organiseert sinds jaar en dag mooie, spannende en leerzame tochten voor bezoekers van Schiermonnikoog. We geven excursies over de natuur en cultuur van het eiland voor alle leeftijden. Ons programma biedt ook ruimte voor creatieve natuurbeleving en ludieke activiteiten, zoals het inmiddels befaamde Sliksleekampioenschap.

De vrijwilligers vormen een gezellige groep in een ongedwongen sfeer. Speciale kennis van het eiland of de natuur is niet nodig om gids te kunnen worden, we bieden je een interne scholing aan. Als vrijwilligers besteden we maximaal enkele weken van de zomer aan het gidswerk. Je hoeft dus niet de hele zomer beschikbaar te zijn, maar wel minimaal een week.

Heb je zin om Schiermonnikoog op deze manier te ontdekken? Of wil je eerst nog wat meer weten? Stuur dan een mail naar het VrijwilligersCollectief. Je kunt het VrijwilligersCollectief ook volgen op Facebook.

print